activitats blanes

OCI I DIVERSIÓ A BLANES

Blanes és una ciutat activa i dinàmica en la que no tan sols és poden practicar activitats relacionades amb el mar, sinó també una gran varietat d’esports diferents.

 

Activitats al mar

Algunes de les activitats que es poden dur a terme al mar són la vela, el rem o l’sky-surf. Però si es vol conèixer la Costa Brava des d’una altra perspectiva el millor és llogar una embarcació i realitzar un dels diversos creuers organitzats. Per aquells que volen recórrer la costa al seu aire, descobrir les seves cales o simplement pescar, hi ha empreses nàutiques que lloguen embarcacions a particulars. I si no es té cap coneixement sobre navegació, el Club Vela Blanes ofereix cursos a l’estiu de tots els nivells.

La Costa Brava és una zona molt rica en fauna i flora marítimes i, sens dubte, una de les millors maneres de conèixer aquest món submarí és submergint-se al mar. La ciutat disposa d’un centre de busseig on qualsevol pot aprendre les tècniques bàsiques d’aquest esport.

 

Activitats a la muntanya

La muntanya i els boscos de pi mediterrani hi són bens presents a Blanes. Per això el senderisme és una bona opció per recórrer la zona i descobrir indrets naturals únics. Existeixen moltes rutes entre el mar i la muntanya que es poden realitzar a peu o amb bicicleta. Totes elles estan ben marcades i pensades per a totes les edats, ja que presenten diferents nivells de dificultat.

Els amants de la conducció extrema, poden trobar rutes habilitades per conduir quads o vehicles 4×4 que s’estenen pels municipis de Blanes, Lloret de Mar i Palafolls.

També és possible conèixer gran part de la província de Girona des de l’aire. L’empresa Vols Girona ofereix viatges amb globus per a grups de fins a vuit persones o parelles, fins i tot en horari nocturn.

 

Activitats a la ciutat

Blanes compta amb un gran nombre d’associacions i clubs esportius on es pot practicar futbol, bàsquet, bowling, pàdel, tenis o esquaix. De fet, la ciutat disposa d’uns dels poliesportius més grans d’Espanya, de quatre plantes, amb piscina i pistes d’handbol, bàdminton, futbol sala, voleibol i hoquei, entre altres.

Als afores del nucli urbà, entre Blanes i Palafolls, hi ha ubicada una pista de karts, on grans i petits (a partir dels 12 anys) poden gaudir de la velocitat en un circuit de 800 metres i disputar carreres amb els amics.

 

Activitats a la zona

Situada en Arenys de Munt, a mitja hora en cotxe des de Blanes, es troba la Sala Golem, unes instal·lacions dedicades a la pràctica de l’escalada; mentre que a Aiguaviva, a uns 35 quilòmetres de distància, es poden realitzar d’excursions a cavall.

A la Costa Brava també es pot gaudir als tobogans i piscines d’onades en un dels tres parcs aquàtics que existeixen: Water World, a Lloret de Mar; Aquadiver, a Platja d’Aro; i Marineland, a Palafolls. Aquest últim destaca per ser una combinació de parc aquàtic, dofinari i zoo marí, on es poden presenciar espectacles de dofins, lleons marins i aus exòtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *