blanes nits

L’OCI NOCTURN DE BLANES

Blanes no només es caracteritza pel seu marcat caràcter familiar si no per disposar d’una oferta turística molt àmplia i pensada per a tot tipus de persones. Per això, després d’un dia ple d’activitats esportives, al mar o a la muntanya, o d’haver gaudit del sol i de la platja en companyia de la família o els amics, arriba l’hora de descobrir el que Blanes ofereix a la nit.

La ciutat compta amb una gran varietat de locals com discoteques, bars i pubs en els que es poden escoltar diferents estils de música mentre es pren una copa. La majoria d’ells estan ubicats a la zona de la Platja de S’Abanell, la platja gran de la vila, així que a Blanes, d’una manera o d’una altra, sempre es gaudeix del mar.

Bona part de les discoteques organitzen festes temàtiques, especialment en temporada alta, quan obren tots els dies de la setmana, i són especialistes en la música de ball més actual. Entre elles destaca la Discoteca Arena on, no només es pot escoltar i ballar techno i house, si no també pop, reggaeton i dance.
Per la seva banda, Las Vegas és un local dissenyat per als més nostàlgics. La decoració està ambientada en els anys 80 i l’estil de música és el que es ballava a les discoteques d’aquells anys.
Però si el que es busca és passar una estona agradable i relaxada abans d’acabar el dia, una bona opció és escollir entre un dels diversos bars musicals de la ciutat.

Per aquells que busquen una cosa diferent, el Café del Mar destaca com a un dels locals més freqüentats de Blanes. Situat al Passeig Marítim, aquest restaurant presenta espectacles nocturns de màgia, mentre es tasten algunes de les tapes i plats casolans que ofereix.

La diversió nocturna de Blanes està molt lligada a la de la veïna població de Lloret de Mar. Totes dues ofereixen servei d’autobusos d’anada i tornada per no perdre’s res de la diversió de la costa del Maresme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *