aeroport girona

COM ARRIBAR A BLANES

La situació geogràfica de Blanes i la seva rellevància dins del sector turístic, situa la ciutat en un lloc privilegiat pel que fa a la comunicació terrestre. Està connectada amb la resta de Catalunya per la xarxa ferroviària i per quatre de les vies catalanes més importants: la A-7, la C-25 la C-32 i la N-II.

Amb cotxe, taxi o autobús

L’aeroport més proper a Blanes és el de Girona-Costa Brava, que és troba a 31,5 quilòmetres de distància. Des d’allà mateix, es pot agafar un taxi o llogar un cotxe. El trajecte a la ciutat es cobreix en uns 34 minuts.

Si, pel contrari, es vol arribar des de l’aeroport de Barcelona, s’ha de tenir en compte que totes les vies són de peatge i que, com que està més lluny (a 87 quilòmetres), el trajecte durarà aproximadament 1 hora i 20 minuts.

També es pot viatjar amb autobús. Des de l’aeroport de Girona, el trajecte fins a l’Estació d’Autobusos de Blanes triga 55 minuts. En canvi, des de Barcelona no hi ha cap autobús directe. Primer s’ha d’agafar un autobús a la terminal de l’aeroport que arriba a l’Estació del Nord en uns 40 minuts. Des d’allà surten autobusos cap a Blanes que fan el trajecte en 1 hora i 45 minuts.

Amb tren

El trajecte Barcelona-Blanes va ser el primer que va entrar en funcionament a tot Espanya i encara conserva el recorregut original que ressegueix gran part de la costa.
Avui dia es pot arribar des de Barcelona, amb la línia de rodalies R1, en gairebé 1 hora i 30 minuts . Hi ha varies estacions que ofereixen viatges a aquesta ciutat: Sants, Clot, Arc del Triomf i Plaça Catalunya. En totes elles surten trens en direcció a Blanes amb una freqüència de mitja hora. També es pot agafar el tren directament a l’aeroport però s’ha de fer transbord a l’estació de Sants.

Sortint de l’estació de trens de Girona, que es troba al centre de la ciutat, la línia RG1 realitza el trajecte en uns 40 minuts, tot i que no arriba de forma directa. S’ha de fer transbord a Maçanet-Massanes.

A l’aeroport no hi ha possibilitats d’agafar cap tren però hi ha un servei d’autobusos que porta a l’estació.

Amb vaixell

Existeix una línia regular de transport marítim que opera des de Setmana Santa fins a novembre. Realitza trajectes des del port de Barcelona fins a Tossa de Mar, vorejant la costa del Maresme i la Costa Brava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *